Leden

Wytse Müller

Voorzitter

Rotaract betekent voor mij met een leuke groep mensen iets kunnen betekenen voor de samenleving, veel gezelligheid en een mooi platform voor persoonlijke ontwikkeling.

Kaylee Planting

Kaylee Planting

Vicevoorzitter

Je inzetten voor goede doelen en leren van elkaars ervaringen en verhalen/ideeën is één van de redenen waarom ik mij bij de Rotaract aangesloten heb. Daarnaast vind ik het een mooie en waardevolle aanvulling op mijn studie.

Jelle Postma

Jelle Postma

Secretaris

Jezelf inzetten voor gezamenlijke maatschappelijke doelen is een van de zaken wat mij enthousiasmeert. In combinatie met mijn persoonlijke groei, de gezelligheid en het vergroten van mijn netwerk is Rotaract Leeuwarden voor mij zeer waardevol.

Alain van Biessum

Alain van Biessum

Penningmeester

Met een zeer hechte en leuke groep iets betekenen voor anderen én jezelf. Een super leuke en leerzame combinatie die door Rotaract mogelijk wordt gemaakt!

Gilles Visser

Gilles Visser

Algemeen lid

De reden voor mij om mij bij Rotaract aan te sluiten zijn er meerdere: het is een geweldige opvolging na het Rotary uitwisselingsprogramma, een aanvulling op mijn netwerk en een gewaardeerde tijdsvervulling.

Paul Martini

Paul Martini

Algemeen lid
Bij de Rotaract komen de handen uit de mouwen door praktische ondersteuning aan-  en organisatie van benefietacties. Daarnaast hebben we leuke workshops, bedrijfsbezoeken of mogen we luisteren naar een interessante spreker. Verbreden van de horizon, onderlinge betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling, onder genot van een hapje en drankje als het even kan!
Silke Boersma

Silke Boersma

Algemeen lid

Rotaract is voor mij een manier van persoonlijke ontwikkeling met een club fantastische mensen. Door samen te werken steunen we diverse doelen, hoe bijzonder is dat!

Fenna de Jong

Fenna de Jong

Algemeen lid
Rotaract is voor mij een plek waar ik iets voor andere mensen kan betekenen, waar ik mensen kan helpen. Maar ook een plek waar ik veel kan leren, nieuwe mensen ontmoet maar vooral: een gezellige tijd heb!
Mark Andringa

Mark Andringa

Algemeen lid

Iets kunnen betekenen in de samenleving, een steentje bijdragen. Daarnaast de combinatie tussen jezelf ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aangaan in een gezellige en vertrouwde omgeving.

Johan Zandstra

Johan Zandstra

Algemeen lid

Het vergroten van mijn netwerk, kennis en vaardigheden alsmede het leveren van een bijdrage aan de maatschappij zijn voor mij de reden geweest om me aan te sluiten bij de Rotaract.

Léon Lijzenga

Léon Lijzenga

Algemeen lid

Rotaract is voor mij iets voor anderen te betekenen op een andere manier, nieuwe gelijkgezinde mensen ontmoeten, mijn netwerk en blik verbreden en bovenal betekent Rotaract voor mij gezelligheid. De mix van achtergronden voedt mijn nieuwsgierigheid. Door Rotaract groei ik niet alleen op gebied van kennis, communicatie, presentatie etc., maar groei ook als mens en persoon. Rotaract is een familie die samen meer wil betekenen voor anderen.

Machteld van Dort

Machteld van Dort

Algemeen lid

Het is voor mij een kans om iets voor een ander te betekenen. Door de diversiteit in de club en de projecten die je gezamenlijk uitvoert, is Rotaract niet alleen ontzettend leerzaam maar ook heel gezellig. Kortom: een verrijking!

Willemijn Kuper

Willemijn Kuper

Algemeen lid

Een maatschappelijke bijdrage leveren, jezelf ontwikkelen en een hoop gezelligheid. Dit is wat Rotaract voor mij betekent. Met een enthousiaste groep de handen uit de mouwen steken en hier ook nog eens mooie vriendschappen aan over houden!