Chocolade paaseieren voor Rozalinda Elmaz – 2022

Dit jaar organiseren wij vanuit Rotaract Leeuwarden een paasactie voor het goede doel.
Wij verkopen dit jaar chocolade paaseieren voor de stichting: The source of life in Pogradec  – Albanië.

Met de verkoop willen we geld inzamelen voor Rozalinda. Rozalinda is 20 jaar, komt uit een Roma (zigeuner) gezin en heeft weinig toekomstperspectief. Haar droom is om een eigen nagelstudio te openen waarmee zij het gezin van een vast inkomen kan voorzien. Haar ouders hebben een gezamenlijk inkomen van rond de € 40,- per maand waarvan zij, twee broers en haar ouders van moeten rond komen.

Met de opbrengst van de chocolade paaseieren willen wij in samenwerking met de Stichting in Albanië een bijdrage leveren in de vorm van een microkrediet. Met het microkrediet kan Rozalinda de opleiding betalen en heeft zij een startbudget waarmee zij haar eigen nagelstudio kan openen. Zij heeft rond de € 1500,- nodig om dit te kunnen realiseren.

 

 

 

Eén van onze leden komt regelmatig in Albanië en kent de voorzitter van de Stichting The source of life in Pogradec persoonlijk. Wij zullen er op toezien dat onze bijdrage juist bestemd wordt. Het microkrediet zal met de tijd terug worden betaald en kan dan weer voor iemand anders gebruikt worden.

Hoe kun je Rozalinda ondersteunen?
Koop bij ons een zakje chocolade paaseieren.
1 zakje = € 3
3 zakjes = € 10

Wil jij Rozalinda aan een vast inkomen helpen? Neem dan contact met ons op:

Email: info@rotaractleeuwarden.nl

Vermeld daarbij je:

  • Naam
  • Telefoonnummer (wij zullen u een betaalverzoek toesturen)
  • Aantal zakjes